Produkter

Saperavi

Typ: Rött, torrt vin.
Odlingsområde: Kakheti-regionen.
Råvaror: 100 % Saperavi.
Färg: Rött.
Arom: Sammetslen och fyllig smak, med dominerade toner av bär.
Smak: Fylligt och välbalanserat vin, med tydligt uttryckt smak av svarta bär.
Serveras bäst med: Grillat kött och en mängd olika sallader.
Producent: Bolero&Co.
Alkoholhalt: 13 % vol.
Allergier: Innehåller sulfitter.

Kisi

Typ: Vitt, torrt vin.
Odlingsområde: Kakheti-regionen.
Råvaror: 100 % Kisi.
Färg: Mörk guldfärg.
Arom: Rik arom av vilda blommor.
Smak: Välbalanserad smak av torkad frukt med nyanser av tanniner.
Serveras bäst med: Ost, grönsakssallader och fisk/skaldjur.
Producent: Bolero&Co.
Alkoholhalt: 13 % vol.
Allergier: Innehåller sulfitter.

Rkatsiteli

Typ: Vitt, torrt vin.
Odlingsområde: Kakheti-regionen.
Råvaror: 100 % Rkatsiteli.
Färg: Vacker, mörk guldfärg.
Arom: Frukt- och blomdoft med toner av honung.
Smak: Rik smak med nyanser av tanniner.
Serveras bäst med: Fisk, fågel och fläskkött.
Producent: Bolero&Co.
Alkoholhalt: 13 % vol.
Allergier: Innehåller sulfitter.

Khikhvi

Typ: Vitt, torrt vin.
Odlingsområde: Kakheti-regionen.
Råvaror: 100 % Khikhvi.
Färg: Mörk guldfärg.
Arom: Rik arom av vilda blommor.
Smak: Välbalanserad smak av torkad frukt med nyanser av tanniner.
Serveras bäst med: Ost, grönsakssallader och fisk/skaldjur.
Producent: Bolero&Co.
Alkoholhalt: 13 % vol.
Allergier: Innehåller sulfitter.

Kindzmarauli

Typ: Rött, halvsött vin.
Odlingsområde: : Kindzmarauli mikrozon, Kakheti-regionen.
Råvaror: 100 % Saperavi.
Färg: Mörkrött.
Arom: Björnbär och körsbär.
Smak: Välbalanserad, sammetslen smak av björnbär och svarta körsbär.
Serveras bäst med: Ost, olika sallader, frukt och kött.
Producent: Bolero&Co.
Alkoholhalt: 11,5 % vol.
Allergier: Innehåller sulfitter.

saperavi

Typ: Rött, torrt vin.
Odlingsområde: Kakheti-regionen.
Råvaror: 100 % Saperavi.
Färg: Rött.
Arom: Sammetslen och fyllig smak, med dominerade toner av bär.
Smak: Fylligt och välbalanserat vin, med tydligt uttryckt smak av svarta bär.
Serveras bäst med: Grillat kött och en mängd olika sallader.
Producent: Bolero&Co.
Alkoholhalt: 11,5 % vol.
Allergier: Innehåller sulfitter.

TSINANDALI

Typ: Vitt, torrt vin.
Odlingsområde: Tsinandali mikrozon, Kakheti-regionen.
Råvaror: 85% Rkatsiteli, 15% Kakhuri Mstvane.
Färg: Vacker halmfärg.
Arom: Vilda blommor och vanilj arom.
Smak: Sammetslen smak med toner av frukt.
Serveras bäst med: Fisk, fågel och fläskkött.
Producent: Bolero&Co.
Alkoholhalt: 11.5 % vol.
Allergier: Innehåller sulfitter.

Upplev kyss av georgiskt vin